Zorgnetwerk op maat

"Ons Team"
midden in de maatschappij

Wij zijn

'Zorgnetwerk op maat'

Yaire Veneman

Yaire Veneman

Als afgestudeerd PABO-er werk ik met veel plezier in het basisonderwijs. Ik zou mijzelf omschrijven als enthousiast, creatief en zorgzaam. Deze eigenschappen komen goed van pas bij het parttime werken voor ZOM. Het geeft voldoening om de mensen met wie je werkt te zien genieten van de tijd die je met hen doorbrengt.

Kracht:Werken met kinderen, onderwijs, jong volwassenen en maatwerk
Gwendolin_Vrooland

Gwendolin Vrooland

Al jaren liep ik met de wens rond om voor mezelf te beginnen. Eind 2014 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en daadwerkelijk de stap gezet. En daar ben ik nog elke dag blij mee en trots op. Inmiddels is ZOM uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met toenemend aantal cliënten en collega's. En natuurlijk is het heel hard werken en komt het privéleven met partner, kind en huisdieren wel eens in gedrang. Maar ik maar er toch ook graag tijd voor, alsmede voor sporten, reizen en genieten van het thuis zijn

Kracht: Organiseren, matchen, besturen, analyseren, begeleiden, diagnosticeren, coachen

Mirjam Christoffels

Mirjam Christoffels

Ik ben Mirjam. Sinds 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij ZOM. Ik heb gewerkt in de kinderopvang en het basisonderwijs. Hier had ik naar mijn zin, toch zocht ik wat meer uitdaging. Bij ZOM vond ik deze uitdaging. Het werken met de doelgroep is afwisselend, uitdagend en het geeft mij veel voldoening om cliënten te begeleiden en samen naar bepaalde doelen toe te werken. Ik vind het belangrijk een vertrouwensband te hebben met de cliënt op basis van wederzijds respect. In mijn vrije tijd sport ik graag en ik hou van reizen.

Kracht: Mijn kracht zit in luisteren en samen met de cliënt helder krijgen, waar hij of zij precies coaching en/of ondersteuning kan gebruiken.
Nadie Beltman

Nadie Beltman

Ik ben Nadie. Sinds 2015 werk ik voor ZOM, en daarnaast ook voor Philadelphia Zorg. Ik heb nu ruime ervaring (stage/werk) en heb ervaring in het begeleiden van mensen met een beperking op (vele) verschillende niveaus. Ik wil hierin graag meer ervaring opdoen en meer leren. Ik heb de opleiding "Medewerker maatschappelijke zorg niveau 4) afgerond in 2016 en werk nu als persoonlijk begeleider. Vroeger wilde ik altijd werken met kinderen. Na twee snuffelstages in de kinderopvang en op een basisschool, (zocht ik meer afwisseling en uitdagingen in mijn werk) wilde ik toch iets anders. Bij ZOM vond ik dat en heb ik het ontzettend naar mijn zin.

Kracht: Ik vind mezelf geduldig, zorgzaam en ik hou van een uitdaging. Eigen keuzes van cliënten vind ik belangrijk en ik beoordeel graag de individuele cliënt: wat heeft hij/zij nodig om gelukkig te zijn en hoe kan ik hen daar in ondersteunen?
Annemieke Aalberts

Annemieke Aalberts

Ik ben Annemieke Aalberts, moeder van vier kinderen. Ik werkte in het onderwijs met hoogbegaafde kleuters en vond de overstap naar een ZMLK- school en dan ook nog met pubers een onlogische stap. In deze periode ontdekte ik dat ik graag met pubers en jong volwassenen werkte en dat dit mij ook beter afging dan ik verwacht had. Ik vind dit een ontzettende boeiende doelgroep, omdat er veel verandert en het altijd weer een uitdaging is om uit te vinden hoe je het beste bij ze aan kunt sluiten. Zeker als het allemaal niet vanzelf gaat.

Kracht: Jong volwassenen, autisme, praktisch en dichtbij
Heidi Hekkelman

Heidi Hekkelman

Ik ben Heidy Hekkelman, ben begin 50 en woon met mijn partner in Epse. Ik ben gedreven en enthousiast en werk altijd met een gezonde dosis humor, commercieel inzicht en inlevingsvermogen. Als mens ben ik toegankelijk, een open persoonlijkheid, motiverend en een echt mensen-mens. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn dierbaren, reizen, sporten waaronder paardrijden. Dit doe ik al vanaf mijn vijfde. En wat nog steeds een magie blijft, op de rug van zo’n edel dier je gedragen voelen en gedragen worden.
Momenteel heb ik een baan als office manager en ondersteun ik daarnaast ZOM bij administratieve en organisatorische zaken.

Kracht: Organiseren en ondersteunen bij praktische zaken
Jan Brandwagt

Jan Brandwagt

Ik ben Jan Brandwagt, midden vijftig en heb 2 volwassen dochters. Na 18 jaar slager te zijn geweest heb ik er voor gekozen om mijn leven radicaal om te gooien en in de jeugdhulpverlening te gaan werken. Dit heb ik als pedagogisch medewerker en als ambulant medewerker voor diverse werkgevers, in diverse settingen, zoals crisisopvang, 24 uurs begeleiding in diverse woongroepen en vervangend gezinsouder, met veel plezier gedaan. Ik ben nu blij om bij ZOM verder te mogen werken met cliënten waar ik op wat van manier dan ook iets voor kan betekenen. Samen kijken naar de mogelijkheden en kansen in plaats van onmogelijkheden en beperkingen. Het leven van alle dag vorm geven, zodoende dat het past bij de beleving en mogelijkheden van de cliënt, opdat zij hun doelen na kunnen streven.

Kracht: Rust, samen onderzoeken en zoeken naar wat past, kan en helpt.
Tristan Losbroek

Tristan Losbroek

Binnen mijn werk vind ik het belangrijk om naast de cliënt te gaan staan, samen aan doelen te werken. Ik zie een cliënt of bewoner ook als geheel en niet alleen als een persoon met een (verstandelijke) beperking. Ik vind het een-op-een werken erg prettig en ik merk dat hier ook mijn kracht ligt. Ik kan mensen in beweging krijgen en het geeft mij voldoening als iemand zelf daarin keuzes maakt, voor zover dat mogelijk is. In dat opzicht stem ik af met de cliënt en lever ik dus maatwerk.

Kracht: In beweging krijgen en maatwerk, altijd persoonlijk en betrokken
Maartje Otten

Maartje Otten

Zijn wie je bent en dat gene doen waar je blij van wordt. Blij zijn met jezelf dat is mijn streven. Bewustwording van je “oude patronen”, accepteren van wat er is, jezelf in liefde omarmen, om zo je weg te gaan die voor je ligt. Van overleven naar leven en van angst naar liefde. Samen de stappen zetten die je nodig hebt omdat gene te bereiken waar je naar verlangt. Dit kun je op veel manieren bereiken, daarom is het altijd goed om te voelen wat je werkelijk nodig hebt. Zelf houd ik van een speelse aanpak en humor en gebruik ik graag mijn creativiteit.

Kracht: mijn kracht zit hem in de gevoeligheid (hsp-er), beelddenker, rust, liefde voor de mens, speelsheid en creativiteit

Angela Bloemers

Ik ben Angela Bloemers, getrouwd en moeder van vier prachtige jongens. Na ruim 25 jaar te hebben gewerkt als pedagogisch medewerker op peuterspeelzalen, werd het toch tijd voor een carrière switch. Deze uitdaging ben ik in mei aangegaan bij ZOM en ik heb het prima naar mijn zin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik veel. Daarnaast ben ik coördinator bij SVS passend voetbal met de ambitie om passend sport verder op de kaart te krijgen, iedereen heeft immers het recht om te sporten op de manier die bij hen past.

Kracht: positief, creatief, Wat niet past, passend maken. Kijken naar mogelijkheden en omgaan met autisme

Michiel Pelgrum

Michiel Pelgrum

Procesverbetering is mijn ding. Gwendolin Vrooland vroeg mij te helpen bij het opzetten en stroomlijnen van "Zorgnetwerk Op Maat". De zorg was voor mij onbekend terrein maar het bevalt me uitstekend om naast mijn baan in de automatisering ook in de zorg werkzaam te zijn en te helpen bouwen aan een betere en op maat gesneden zorgverlening. Het (indirect) kunnen helpen van mensen geeft mij ontzettend veel voldoening en is daarnaast ook enorm leerzaam.

Kracht: Direct en to the point, proceverbetering, organiseren en structueren

Dorien Bogerd

Dorien Bogerd

Naast een administratief-organisatorische baan in de zorg ben ik bij ZOM vooral praktisch bezig. Het geeft me veel voldoening om na een bezoek een schoon huis en glimlach op het gezicht van mensen achter te laten. Waar nodig zet ik mijn achtergrond als maatschappelijk werker of ervaring met het aanbrengen van structuur in. Bij processen in de samenleving, organisaties en op persoonlijk vlak ben ik op zoek naar vernieuwing, eenvoud en dat wat een ieder drijft. Buiten het werk ben ik graag bezig in en met de natuur, hou ik van reizen en lezen. .

Kracht:Inlevingsvermogen, wensdenken, overzicht creëren en houden, helder krijgen van een doel, ideeën omzetten naar werkelijkheid.

Nathalie Arnds

Nathalie Arnds

Ik heb Gwendolin en dochter Q een aantal jaren geleden leren kennen bij de sportschool waar ik als begeleidster van de kinderopvang werkzaam was. Zij vertelde over haar spannende nieuwe uitdaging (een eigen zorgbedrijf) en op een gegeven moment kreeg ik de vraag om eens te komen kijken en mee te draaien. Vanaf het eerste moment was ik net zo enthousiast als zij. De diversiteit van de mensen en werkzaamheden binnen ZOM maken dat het werk boeiend blijft. Door een positieve en open instelling, een gepaste dosis humor hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn en de ontwikkeling. Intuïtie, kennis/ervaring en mijn goed ontwikkelde voelsprieten zijn de bronnen waar ik uit put.

Kracht: match met (bijna) iedereen, eerlijk& oprecht, respectvol, iedereen is voor mij gelijk , Denk in mogelijkheden, kan enthousiasmeren Motiveren, meestal goed gehumeurd en hou wel van een grapje

Zorgnetwerk op Maat

Postadres
Buitenkamp 29
7214 BH Epse
T 06 82000548
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 62146556

zorgnetwerk op maat ons zorgnetwerkopmaat certificering ISO 9001 2015 zorgnetwerk op maat erkend leerbedrijf
klachtenportaal zorg zorgnetwerk op maat wgv zorg en welzijn klein wtzi erkend

Volg ons

Natuurlijk kun je ons ook volgen op social media.

facebookinstagramtwitterlinkedin

© 2019 Zorgnetwerk Op Maat

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  Cookie beleid  |  Mijn ZOM

 

Een website van Netnog websites