Zorgnetwerk op maat

"Ons Team"
midden in de maatschappij

Wij zijn

'Zorgnetwerk op maat'

Amber

Amber

Mijn naam is Amber en ik ben 21 jaar oud. Sinds 2019 ben ik onderdeel van het ZOM-team en begin ik met veel plezier aan dit nieuwe hoofdstuk! Ik heb de opleiding maatschappelijke zorg gevolgd, en ben momenteel bezig met de studie onderwijsassistente. Vanuit mijn ervaring in het speciaal onderwijs en de zorg, ben ik altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging!br/>

Kracht:sociaal, zorgzaam, kinderen, omgang met autisme, jong volwassenen en creativiteit

Gwendolin_Vrooland

Gwendolin Vrooland

Al jaren liep ik met de wens rond om voor mezelf te beginnen. Eind 2014 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en daadwerkelijk de stap gezet. En daar ben ik nog elke dag blij mee en trots op. Inmiddels is ZOM uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met toenemend aantal cliënten en collega's. En natuurlijk is het heel hard werken en komt het privéleven met partner, kind en huisdieren wel eens in gedrang. Maar ik maar er toch ook graag tijd voor, alsmede voor sporten, reizen en genieten van het thuis zijn

Kracht: Organiseren, matchen, besturen, analyseren, begeleiden, diagnosticeren, coachen

Yaire Veneman

Yaire Veneman

Als afgestudeerd PABO-er werk ik met veel plezier in het basisonderwijs. Ik zou mijzelf omschrijven als enthousiast, creatief en zorgzaam. Deze eigenschappen komen goed van pas bij het parttime werken voor ZOM. Het geeft voldoening om de mensen met wie je werkt te zien genieten van de tijd die je met hen doorbrengt.

Kracht:Werken met kinderen, onderwijs, jong volwassenen en maatwerk
Herma Blekman

Herma Blekman

Ik ben Herma Blekman, 63 en kom oorspronkelijk uit het bedrijfsleven, voornamelijk de krantenwereld als manager in de advertentieverkoop. Door de kredietcrisis werd ik vanwege mijn leeftijd werkloos en kwam ik op mijn niveau niet meer aan 't werk. Afgelopen jaar kwam het werk als huishoudelijke hulp voor mensen met een indicatie vanuit de WMO op mijn pad en heb ik deze mogelijkheid aangegrepen om mensen 'daadwerkelijk' te kunnen helpen. En wat een geweldige ervaring! Los van het feit te merken dat ik lichamelijk hier heel goed toe in staat ben, ben ik ook heel blij met de band die ik met de mensen ontwikkel. br/>

Kracht:Via het huishoudelijke werk, bemerk ik ook steeds vaker hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn in het (her)organiseren van een huishouden, waar mijn cliënten vaak heel blij van worden. Ik ben flexibel in tijd, werk en emoties.

Maartje Otten

Maartje Otten

Zijn wie je bent en dat gene doen waar je blij van wordt. Blij zijn met jezelf dat is mijn streven. Bewustwording van je “oude patronen”, accepteren van wat er is, jezelf in liefde omarmen, om zo je weg te gaan die voor je ligt. Van overleven naar leven en van angst naar liefde. Samen de stappen zetten die je nodig hebt omdat gene te bereiken waar je naar verlangt. Dit kun je op veel manieren bereiken, daarom is het altijd goed om te voelen wat je werkelijk nodig hebt. Zelf houd ik van een speelse aanpak en humor en gebruik ik graag mijn creativiteit.

Kracht: mijn kracht zit hem in de gevoeligheid (hsp-er), beelddenker, rust, liefde voor de mens, speelsheid en creativiteit
Tristan Losbroek

Tristan Losbroek

Binnen mijn werk vind ik het belangrijk om naast de cliënt te gaan staan, samen aan doelen te werken. Ik zie een cliënt of bewoner ook als geheel en niet alleen als een persoon met een (verstandelijke) beperking. Ik vind het een-op-een werken erg prettig en ik merk dat hier ook mijn kracht ligt. Ik kan mensen in beweging krijgen en het geeft mij voldoening als iemand zelf daarin keuzes maakt, voor zover dat mogelijk is. In dat opzicht stem ik af met de cliënt en lever ik dus maatwerk.

Kracht: In beweging krijgen en maatwerk, altijd persoonlijk en betrokken
Dorien Bogerd

Dorien Bogerd

Naast een administratief-organisatorische baan in de zorg ben ik bij ZOM vooral praktisch bezig. Het geeft me veel voldoening om na een bezoek een schoon huis en glimlach op het gezicht van mensen achter te laten. Waar nodig zet ik mijn achtergrond als maatschappelijk werker of ervaring met het aanbrengen van structuur in. Bij processen in de samenleving, organisaties en op persoonlijk vlak ben ik op zoek naar vernieuwing, eenvoud en dat wat een ieder drijft. Buiten het werk ben ik graag bezig in en met de natuur, hou ik van reizen en lezen. .

Kracht:Inlevingsvermogen, wensdenken, overzicht creëren en houden, helder krijgen van een doel, ideeën omzetten naar werkelijkheid.

Jan Brandwagt

Jan Brandwagt

Ik ben Jan Brandwagt, midden vijftig en heb 2 volwassen dochters. Na 18 jaar slager te zijn geweest heb ik er voor gekozen om mijn leven radicaal om te gooien en in de jeugdhulpverlening te gaan werken. Dit heb ik als pedagogisch medewerker en als ambulant medewerker voor diverse werkgevers, in diverse settingen, zoals crisisopvang, 24 uurs begeleiding in diverse woongroepen en vervangend gezinsouder, met veel plezier gedaan. Ik ben nu blij om bij ZOM verder te mogen werken met cliënten waar ik op wat van manier dan ook iets voor kan betekenen. Samen kijken naar de mogelijkheden en kansen in plaats van onmogelijkheden en beperkingen. Het leven van alle dag vorm geven, zodoende dat het past bij de beleving en mogelijkheden van de cliënt, opdat zij hun doelen na kunnen streven.

Kracht: Rust, samen onderzoeken en zoeken naar wat past, kan en helpt.
Heidi Hekkelman

Heidi Hekkelman

Ik ben Heidy Hekkelman, ben begin 50 en woon met mijn partner in Epse. Ik ben gedreven en enthousiast en werk altijd met een gezonde dosis humor, commercieel inzicht en inlevingsvermogen. Als mens ben ik toegankelijk, een open persoonlijkheid, motiverend en een echt mensen-mens. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn dierbaren, reizen, sporten waaronder paardrijden. Dit doe ik al vanaf mijn vijfde. En wat nog steeds een magie blijft, op de rug van zo’n edel dier je gedragen voelen en gedragen worden.
Momenteel heb ik een baan als office manager en ondersteun ik daarnaast ZOM bij administratieve en organisatorische zaken.

Kracht: Organiseren en ondersteunen bij praktische zaken
Michiel Pelgrum

Michiel Pelgrum

Procesverbetering is mijn ding. Gwendolin Vrooland vroeg mij te helpen bij het opzetten en stroomlijnen van "Zorgnetwerk Op Maat". De zorg was voor mij onbekend terrein maar het bevalt me uitstekend om naast mijn baan in de automatisering ook in de zorg werkzaam te zijn en te helpen bouwen aan een betere en op maat gesneden zorgverlening. Het (indirect) kunnen helpen van mensen geeft mij ontzettend veel voldoening en is daarnaast ook enorm leerzaam.

Kracht: Direct en to the point, proceverbetering, organiseren en structueren

Zorgnetwerk op Maat

Postadres
Buitenkamp 29
7214 BH Epse
T 06 12425385
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 62146556

zorgnetwerk op maat ons zorgnetwerk op maat erkend leerbedrijf  
klachtenportaal zorg zorgnetwerk op maat wgv zorg en welzijn klein wtzi erkend

Volg ons

Natuurlijk kun je ons ook volgen op social media.

facebookinstagramtwitterlinkedin

© 2021 Zorgnetwerk Op Maat

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  Cookie beleid 

 

Een website van Netnog websites