Zorgnetwerk op maat

Hart voor de mens
midden in de maatschappij

Disclaimer

De op deze site verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Toch kan Zorgnetwerk Op Maat (ZOM) niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor onjuistheden of onvolledigheden op deze site aanvaardt ZOM geen enkele aansprakelijkheid.
 
Op deze site staan links naar externe websites. ZOM is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.
 
Op de inhoud van de webpagina’s van ZOM en op het ZOM-logo rusten auteursrechten. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier. Dit is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van ZOM.
 
Op andere sites linken naar pagina’s van de ZOM-site is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van ZOM niet aantast. Ook mag niet de suggestie worden gewerkt dat ZOM toestemming verleende als dat niet het geval is.
 
Mocht u op deze site informatie aantreffen waarvan u denkt dat deze onjuist of onvolledig is, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Zorgnetwerk op Maat

Postadres
Buitenkamp 29
7214 BH Epse
T 06 12425385
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 62146556

zorgnetwerk op maat ons zorgnetwerk op maat erkend leerbedrijf  
klachtenportaal zorg zorgnetwerk op maat wgv zorg en welzijn klein wtzi erkend

Volg ons

Natuurlijk kun je ons ook volgen op social media.

facebookinstagramtwitterlinkedin

© 2021 Zorgnetwerk Op Maat

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  Cookie beleid 

 

Een website van Netnog websites